Thursday, February 26, 2009

Aku Kembali...yeahaaaaa....

assalamualaikum

pertama2nya aku nk bg tau yg aku dh kembali ke alam pemblogan..haha...(apa punya ayat da).lama sgt aku x aktif dalam blog2 ni...aku pon xtau cmna rs nk aktif balik ni.maybe dok tgk rakan2ku yg len aktif mem blog kot..hehe..

pape pon insyaallah pasni akan di update dr masa ke semasa insyaallah..(sekiranya x bz la).di sini aku nak ucapkan tahniah kepada team bola sepak shoubra walau pon dpt no 3 pada piala presiden 09 yg baru habis...tahniah sekali lagi diucapkan.walaupon ramai muka2 baru tahun ni tp aku tetap kagum dgn bakat sahabat2..insyaallah thn depan kekalkan pemain2 yg sedia ada.(jgn p main tuk negeri dah la)hahah...

ok la..ni je kot tuk come back aku..(bajet best sgt la aku ni)esok2 aku update len insyaallah...wassalam