Thursday, October 16, 2008

aku & kereta mini




sekadar hiasan
kereta mini?ermm..korg mesti tau kan cmne rupa keta mini ni.aku mmg minat sgt cuma nya aku xde la nk excited sgt nk habaq2 kat org.haha..aku lebih excited ngn keta mini ni pas aku tgk i'm not single.keta farid kamil tu.ala,citer lakonan farid kamil ngn awek cun yg korg minat tu..lisa suriani kan nm nya..tp mmg cun pon..hehe...aku mmg idam kan keta mini ni..tggu la nnti ada rezeki lebih aku nk bli keta mini.nk pusing2 satu msia...elok2 smpi umh aku blk...luruh abih enjin2..haha.aku tau ramai diluar sna yg minat keta mini ni..sapa2 yg ada tu...simpan la kat aku erk..nnti aku blk msia..aku bli..haha...xtau la brapa riban harga keta mini ni wat ms laa...harap2 sgt dpt bli keta mini ni..klu xde rezeki nk wat cmne





sekadar hiasan
sapa2 yg ada site tuk keta mini ni..leh os kat blog aku ni ka..xpon ym aku ka...leh tumpang sekaki ngn geng2 yg ada keta mini tu..hehe...tumpang tgk je la..haha....k la geng,xtau apa nk merapu dh ni.ada pape nnti pasai keta mini yg menjadi idaman aku ni aku post lain..huhu..have a nice day...papai..

2 comments:

MielL said...

abg..tiru adk mane aci..dat my mini..~luv mr MINI..

MielL said...
This comment has been removed by the author.